27 Şubat 2011 Pazar

İzmir Çetesi 1. Bölüm izle

İzmir çetesi izle 1. bölüm dün akşam star tv de 1 kez değil tam 2 kez yayınlandı ancak yine de kaçıranların olduğunu düşünerek bu bölümü tekrardan veriyoruz.İyi seyirler.

23 Şubat 2011 Çarşamba

İzmir çetesi Başlıyor

İzmir çetesi izle dizisinde Kadir inanır abimiz anahtarcı rolüyle karşımızda olacak.Çekimleri Karşıyaka ve Buca gibi ilçelerde devam eden İzmir çetesi dizisini yakında izleyebileceğiz.

10 Şubat 2011 Perşembe

İzmir Çetesi Başrol

İzmir çetesi izle başroldeki 3 oyuncu Kadir inanır,Mustafa üstündağ ve Kenan ecenin dizi kapağına verdiği poz gerçekten çok karizma oldu.İşte bu güzel üçlünün kapak resmi.Kadir abi her zamanki gibi yine karizma,Kenan ece yakışıklılığıyla,Mustafa Üstündağ da doğallığıyla göz dolduruyor.

İzmir Çetesi yakında başlıyor!

Kadir İnanır Arabaya sığmadı

İzmir çetesi izle dizisi çekimlerinde Kadir inanırın kullanacağı sarı vosvos Kadir inanıra küçük geldi.1.80 boyundaki Kadir abinin bu arabaya sığması için koltuk geriye kaydırıldı ve sorun ortadan kalktı ve izmir çetesi yoluna devam ediyor.

En Büyük Kadir İnanır

İzmir Çetesi Çekimleri

İzmir Çetesi Çekimleri tabiki İzmir ilimizde yapılıyor.İzmirin Konak ilçesinde yapılan çekimlerde set etrafına toplanan İzmir halkı set ekibindeki insanları gerçekten şaşırttı.İzmirde Kavak yellerinden sonra bir yeni dizi daha çekilecek ve İzmir halkı da bu durumdan çok memnun gözüküyor diyebiliriz.İşte saat kulesinin etrafı ve figüran İzmirliler

Sette izdiham!

2 Şubat 2011 Çarşamba

İzmir Çetesi 1. Bölüm izle

İzmir Çetesi 1. Bölüm izle yakın bir zamanda yayınlanacağını düşünüyorum.Dizi başlangıç tarihi henüz belirlenmedi.Ama tarih belirlendiğinde burada da belilenecektir.Facebook sayfamıza üye olabilirsiniz.Yeni şeyler paylaşılmaya devam edecektir.

İzmir Çetesi İlk bölüm fragmanı

İzmir Çetesi İlk bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ama yayınlanır yayınlanmaz burada olacaktır.Diziye özellikle Göztepe ve Karşıyakalıların büyük ilgi göstereceğini düşünüyorum.İki ezeli takım arasındaki buzlar bu diziyle eriyebilir.Merakla bekliyoruz.

İzmir Çetesi Çekimleri

İzmir Çetesi izle dizi çekimleri başladı.Başrollerini kadir inanır ve mustafa üstündağın paylaştığı dizi çekimleri çok keyifli geçiyor.Geleceği olan bir dizi gibi görünüyor ve en az 2 sezon oynayacağını düşünüyorum.Kadir inanırdan iyi bir şeyler beklememiz normal.